Tämä kakku meni pienelle, Eemelistä pitävälle tytölle nimpparikakuksi.

Pohja:

6 (= 1½ lasia)   munaa

1½ lasia           sokeria

1 lasi                glut. jauhoseosta

½ lasia             perunajauhoja

1½ tl                 leivinjauhetta

Vuokan voitelu juoksevalla margariinilla + gluteenittomia korppujauhoja

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää varovasti taikinakaapimella nostellen munavaahdon sekaan.

Paista 150-170 astetta (riippuen uunista) n. 45-60 min.

Täyte:

1½ prk    Flora Vanillaa

100 g      tuorejuustoa

Vatkaa vanilla vaahdoksi, lisää tuorejuusto joukkoon. Jaa kahteen osaan, toinen voi olla hieman suurempi, eli hieman yli puolet.

Lisää suurempaan puolikkaaseen:

60 g   sulatettua valkosuklaata

1 liivatelehti, jota liotettu 5 min kylmässä vedessä ja sulatettu tilkkaan kiehuvaa vettä.

Lisää toiseen puolikkaaseen:

2 dl     mustikkajogurttia

3 rkl    tomusokeria

1 tl      vanilliinisokeria

3 dl     mustikoita

4        liivatelehteä, jotka liotettu 5 min kylmässä vedessä ja sulatettu mahdollisimman vähään määrään kiehuvaa vettä

Sekoita vaahdon joukkoon kaikki ainekset, viimeisenä liotettu ja sulatettu liivatelehti vatkaimella vatkaten. Voit halutessasi lisätä vielä sokeria, jos täyte ei mielestäsi ole riittävän makeaa.

Kostutukseen:

Maitoa (n. 3dl), johon sekoitettu vanilliinisokeria (n. 1 rkl).

Kakkuun tulee siis kaksi väliä, joista toiseen valkosuklainen ja toiseen mustikkainen täyte.

Pursotukset:

3 prk Vispikermaa, josta 1 prk värjätty punaisella pastavärillä vaaleanpunaiseksi.

Kukat sokerimassan ja marsipaanin sekoituksesta tehtyjä. Kuva siis maalattu pastaväreillä marsipaanille.