Kiitos Kermaruusulle hyvästä piirakkaohjeesta. Ainoa muutos ohjeeseen on se, että tein piirakan gluteenittomana.

5 dl           gluteenitonta jauhoseosta
4   3/4 dl  sokeria
1 tl            leivinjauhetta
1 tl            soodaa
1 tl            vaniljasokeria
1 tl           suolaa
1 dl          kaakaojauhetta
 
Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää joukkoon:

50 g       sulatettua voita
2½ dl     vettä
 
Vatkaa sähkövatkaimella n. 2 min. Lisää vatkaamisen jälkeen joukkoon:

3      kananmunaa
 
Vatkaa vielä sähkövatkaimella n. 2 min.

Ripottele pellille turkinpippuri-cruschia n. ½ pussia. Kaada taikina päälle. Paista 200'C n.20-25 min.

Kuorrutus:

4 dl    tomusokeria
70 g   voita
4 rkl   maitoa
2 tl      vaniljasokeria
 
Vatkaa tomusokeri + vanilliinisokeri ja pehmeä voi sähkövatkaimella muruksi. Lisää maito ja vatkaa sähkövatkaimella tasaiseksi, vaaleaksi kuorrutteeksi. Levitä kuorrute piirakalle ja
 
ripottele pinnalle sopiva määrä turkinpippuri-cruschia.