Jääkaappiin oli jäänyt vatkautumaton Flora Vispi, joten sehän oli pakko käyttää leipomiseen. Helpoiten sen saa käytettyä nopeisiin muffinsseihin. Marjaisista leivonnaisista tykätään meillä, joten valinta oli tällä kertaa mustikkainen.

150 g   margariinia
1 ½ dl  sokeria
2          munaa
4 dl      gluteenittomia jauhoja
2 tl       leivinjauhetta
1 ½ dl  Flora vispiä, joka "puolivaahdotettu"
Mustikoita
Valkosuklaata
 
Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi, lisää joukkoon kananmunat yksitellen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää kerman kanssa vuorotellen vaahdon joukkoon.
 
Laita muffinssivuokien pohjalle vähän taikinaa, ripottele haluamasi määrä mustikoita ja pala valkosuklaata taikinan päälle. Täytä muffinssivuoka taikinalla.
 
Paisto 225 astetta n. 12-15 min.

Koristeluun käytin pursotinpussiin jääneet "jämäkermat" ja mustikoita sekä valkosulkaarouhetta.