Päiväkotilaiset saivat syödä synttärikakkuna lapseni toivomaa kakkua, mörkökakkua. Kakun tarina tulee muumeista, jossa Pikku-Myy on metsässä piirtänyt hiekkaan mörön kuvan. Ukkonen nousee metsän takaa ja salama iskee hiekkaan piirrettyyn mörköön, jolloin mörkö muuttuu eläväksi. Mörkö pelastaa Pikku-Myyn ukkosmetsästä.
Kakkuun en ole tyytyväinen, mutta toivon mukaan maku on ollut kohdillaan.
Pohja on kuuden munan kakkupohja, jonka ohjeen löydät täältä.
Kostutukseen käytetty n. 3 dl laimennettua omenamehua.
Täytteenä toisessa välissä vadelmamousse ja toisessa valkosuklaamousse (lapseni toiveesta).
Lisää toiseen osaan:
Lisää toiseen osaan:
Kokoa kakku vuokaan, jossa olet kakun paistanut. Anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia, mielellään yön yli.
Päällinen:
Marsipaanin ja sokerimassan seoksesta, kaulitsemalla tehty kuva (ensimmäistä kertaa kokeiluna tällä tekniikalla).
Pursotukset:
1½ prk Flora Vispiä maustettuna n. 2 rkl:lla tomusokeria ja 2 tl vanilliinisokerilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.