Tämä hyytelökakku on se, jonka olen ensimmäisenä oppinut tuntemaan. Maultaan aina vain niin hyvää... Ja helppo tehdä useita erilaisia variaatioita maun suhteen.

Pohja:
 
200 g  (gluteenittomia) keksejä
50-75 g sulatettua voita

Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa muruseos keskenään. Painele irtopohjavuokan (halkaisija 24 cm) pohjalle.

Täyte:

2 dl   kermaa vaahdotettuna
4 dl   piimää
1½ dl sokeria
2 tl  vaniljasokeria
6 liivatelehteä
tilkkanen kiehuvaa vettä liivatelehtien sulattamiseen
 
Vaahdota kerma, lisää joukkoon sokerit ja piimä. Liota liivatelehtiä 5 min kylmässä vedessä ja sulata tilkalla (1-2 rkl) kiehuvaa vettä. Lisää sulatetut liivatteet vatkaimella vaahdon joukkoon.
Anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia, mielellään yön yli.
 
Päälle:
 
1½-2 prk mango-pilttiä
 
Spritsaukset tumaa suklaata, jotka vaativat vielä paljon harjoittelua.