Pionilaakson sivuilta löytyi hyvä mangokakun ohje. Hieman olisi täytteessä saanut maistua enemmän mangon maku, joten itse laittaisin 1-2 prk enemmän mangososetta täytteeseen. Kakku oli joka tapauksessa hyvää. Pieniä muutoksia olen kakun ohjeeseen tehnyt.

Pohja:
200g digestivekeksejä
50 g voisulaa
 
Murskaa keksit murusiksi, sulata voi ja sekoita keksin muruihin. Painele irtopohjavuokaan, jonka halkaisija on 24 cm.

Täyte:
6 dl laktoositonta kermaa
1 prk laktoositonta kermaviiliä
1,5 - 2 dl sokeria
8 liivatelehteä
2 rkl sitruunamehua
1 rkl kiehuvaa vettä
3 prk mangopilttiä (itse laittaisin 4-5 prk)

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää joukkoon sokeri, kermaviili ja mangopiltit. Liota liivatelehtiä 5 min kylmässä vedessä ja sulata ne kiehuvaan sitruunamehu-vesi seokseen. Lisää nestemäinen liivateseos vatkaten mousseen. Laita kakku vähintään 4 tunniksi hyytymään jääkaappiin.
 
Kiille:
1 dl vettä
2 prk mangopilttiä
0,5 dl sokeria
4 liivatelehteä
 
Kiehuta vesi ja lisää liotetut liivatelehdet veden joukkoon. Lisää sokeri ja mangopiltit. Anna pienen hetken jäähtyä ja kaada lusikan kautta hyytyneen kakun päälle.
 
Koristeluun:
Sokerimassan ja marsipaanin sekoituksesta tehtyjä liljankukkia ja lehtiä.
Valkosuklaata (Tältä kohtaa kakku ei ole laktoositon!)