Hellapoliisin sivuilta löytyy daim-valkosuklaakakun ohje, jota hieman itse muokkailin ja lisäsin mauksi vadelmia.

Pohja:
150 g gluteenittomia kolakeksejä
30 g sulatettua voita
 
Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painele irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin jähmettymään täytteen valmistamisen ajaksi.
 
Täyte:
1½ prk Flora Vispiä
2 prk rahkaa
6 liivatelehteä
200 g valkosuklaata
2 isoa daimia
1 rkl vanilliinisokeria
1½ dl sokeria
2-3 rkl kiehuvaa vettä
 
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa flora vispi vaahdoksi. Lisää joukkoon rahka, sulatettu valkosuklaa, rouhitut daimit ja sokerit. Sulata liotetut liivatelehdet kiehuvaan veteen tasaiseksi seokseksi. Lisää täytteen joukkoon käsivatkaimella vatkaten. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.
 
Koristelu:
3/4 l vadelmia
hyytelösokerikiille
½ prk Flora Vispiä vaahdotettuna
Daim-paloja