Pohja:
 
4 munaa
1½ dl sokeria
½ dl gluteenitonta jauhoseosta (tai vehnäjauhoja)
½ dl perunajauhoja
½ dl tummaa kaakaojauhetta
½ tl leivinjauhetta
 
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet varovasti munavaahdon joukkoon. Levitä peltille, leivinpaperin päälle. Paista 225 astetta, n. 7-10 min.
 
Kumoa kääretorttu sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
 
Täyte:
Lemon Curd-tahnaa
1 prk kermaa
1 prk rahkaa
½-1 dl tomusokeria
1 rkl vaniljasokeria
 
Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita joukkoon rahka ja sokerit (maistele ja lisää tarvittaessa). Sivele Lemon Curd-tahna jäähtyneen pohjan päälle, lisää rahka. Kääri rullalle.
 
Koristelu:
Valkosuklaata
Mintun lehtiä