tiistai, 24. huhtikuu 2012
Pohja:
4 munaa
1½ dl sokeria
½ dl gluteenitonta jauhoseosta (tai vehnäjauhoja)
½ dl perunajauhoja
½ dl tummaa kaakaojauhetta
½ tl leivinjauhetta
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet varovasti munavaahdon joukkoon. Levitä peltille, leivinpaperin päälle. Paista 225 astetta, n. 7-10 min.
Kumoa kääretorttu sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
Täyte:
1 prk kermaa
½ prk rahkaa
1/4 dl vaniljakreemijauhetta
1/3 dl sokeria (tai maun mukaan)
vadelmahilloa
vadelmia + mustikoita
Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää rahka, kreemijauhe ja sokeri. Levitä jäähtyneelle pohjalle vadelmahillo, lisää täyte ja marjat. Kääri rullalle.
Koristele haluamallasi tavalla.
-
Muita leivontablogeja
-
Blogi-arkisto
- 2013 (1)
- 2012 (23)
- 2011 (41)
-
2010 (95)
-
Joulukuu (13)
- Hello kitty - kakku
- Blogini hiljenee joulun viettoon
- Fudget ja riisisuklaat jouluksi
- Sulaneet lumiukot - pipareina
- Piparkakkutalo
- Kolmen suklaan kakku
- Päärynä-toscapiirakka
- Kahden suklaan muffinsit
- Gluteenittomat piparit
- Kinuski-puolukkakakut
- Jouluinen valkosuklaa-karpalokakku piparkakkupohjalla
- Piparkakkutalot
- Blogitauko on nyt ohitse!
- Marraskuu (9)
- Lokakuu (7)
- Syyskuu (6)
- Elokuu (7)
- Heinäkuu (3)
- Kesäkuu (10)
- Toukokuu (9)
- Huhtikuu (7)
- Maaliskuu (5)
- Helmikuu (8)
- Tammikuu (11)
-
Joulukuu (13)
-
2009 (74)
- Joulukuu (11)
-
Marraskuu (14)
- Kinkkupiirakka
- Mustikka-valkosuklaamuffinssit
- Salamakakku
- Koiramäen Elsa, Martta ja Kille
- Pikkujoulukakku
- Voileipäkakut
- Turkinpippuri-valkosuklaakakku, versio II
- Appelsiini-suklaakakku
- Paholaisenkakku
- Persikka-rahkapiiras
- Lusikkaleivät
- Puolukka-kinuskipiiras
- Puolukka-kinuskikakku
- Gluteeniton täytekakun pohja
- Lokakuu (10)
- Syyskuu (8)
- Elokuu (8)
- Heinäkuu (6)
- Kesäkuu (11)
- Toukokuu (6)
-
Henkilötiedot
Perheenäiti, joka leipoo omaksi iloksi ja harrastuksen vuoksi, kunhan töiltään ehtii.
Lähes kaikki leivonnaiset ovat gluteenittomia. Ehkä on hyvä lisätä, että kauraa käytän aika paljon leivonnaisissa, joten missään nimessä ei voida puhua luontaisesti gluteenittomista leivonnaisista.
Jätäthän käynnistäsi merkin vaikka vieraskirjaan. Niitä on ilo lukea.
Ethän kopioi kuviani ilman lupaa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.