Lapseni halusi leipoa Milla Magian porkkanamuffineita ja tässä on lopputulos. Ennen pääsiäistä näillä herkuttelimme.
Hyvälle maistuivat, lähes porkkanapiirakan makuisia. Rakenne oli tiiviimpi kuin porkkanapiirakassa.
 
 
3 munaa
1 dl sulatettua voita
5 keskikokoista porkkanaa raastettuna
4 dl gluteenittomia jauhoja
2 1/2 dl sokeria
2 tl kanelia
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
 
Kuori porkkanat ja raasta ne. Sekoita jauhot, sokeri, leivinjauhe ja mausteet pienessä kulhossa keskenään. Riko munat taikinakulhoon ja sekoita puuhaarukalla. Sekoita munien joukkoon margariini ja porkkanaraaste. Lisää jauho-sokeriseos ja sekoita. 
Jaa taikina muffinssivuokiin (n. 12 kpl).
 
Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia ja anna muffinien jäähtyä.
 
Kuorrute:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
3/4 dl tomusokeria
 
Sekoita tuorejuusto ja tomusokeri keskenään. Levitä jäähtyneiden muffinien päälle. Koristele haluamallasi tavalla.