Tästä ohjeesta taitanee tulla meidän perheessä suosikki. Raparperin ja valkosuklaan yhdistelmä kauraiseen pohjaan on erittäin hyvä.



Pohja:
150 g voita
1 1/4 dl sokeria
1 muna
1½ dl gluteenittomia jauhoja (sunnuntai)
1½ dl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
 
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää muna joukkoon ja vatkaa hyvin sekaisin. Lisää kuivat aineet taikinaan.
Paista 200 astetta n. 10 min.
 
Täyte:
2-3 vartta raparperia
½ prk kermaviiliä
½ prk bulgarian jogurttia
(tai 1 prk kermaviiliä)
75 g  valkosuklaata sulatettuna.
1 muna
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
 
Sulata valkosuklaa. Lisää raparperit esipaistetun pohjan päälle. Sekoita muut täyteaineet keskenään ja kaada raparperien päälle.
Paista vielä 200 astetta n. 20 min.