perjantai, 1. kesäkuu 2012
Tästä annoksesta tuli n. 35 pullaa
5 dl maitoa
50 g hiivaa
3 tl psylliumkuorijauhetta
1 muna
2 dl sokeria
1½ tl suolaa
200 g margariinia tai voita
11 dl gluteenitonta jauhoseosta
Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon ja sekoita joukkoon psylliumkuorijauhe. Anna turvota n. 10 min.
Lisää muna, sokeri, suola, sulatettu margariini ja n. 6 dl jauhoista. Vatkaa yleiskoneella taikinaa muutama minuutti sitkon saamiseksi.
Lisää vielä loput jauhoista ja jatka vatkaamista muutama minuutti.
Täyte:
1 prk rahkaa
200 g voita
2 dl sokeria
½ - 3/4dl vaniljakreemijauhetta
Pehmitä voi sähkövatkaimella. Lisää joukkoon muut täyteainekset.
Kauli pullataikinasta kolmessa osassa levyjä, levitä täyte ja kääri rullalle. Leikkaa sopivan kokoisia pullia wienervuokiin.
Kohota ja paista 225 astetta, n. 8-10 min.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.