Pienen pojan ristiäiskakuksi meni toiveesta hyvin yksinkertaisin koristeluin varustettu kakku.
 
 
Pohja:
6 munaa
1½ lasia sokeria (kartion juomalasi)
1½ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
 
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet varovasti sekotellen joukkoon.
Paista 150 astetta, n. 60-70 min.

Kostutukseen:
n. 3 dl jaffa-limsaa
 
Täytä kakku edellisenä päivänä paistovuokaan ja kostuta n. 2 dl:lla. Kostuta seuraavana päivänä tarvittaessa lisää päällimmäistä ja pohjimmaista kerrosta sekä reunoja.
 
Täyte: (Kahteen väliin)
2 prk kermaa
100-150 g tuorejuustoa (maistele ja lisää tarvittaessa)
150 g valkosuklaata
tomusokeria maun mukaan
 
½-1 l hilloja eli lakkoja
 
Vatkaa kerma, sekoita joukkoon tuorejuusto ja sulatettu valkosuklaa. Mausta sokerilla maun mukaan. Levitä täyte kerroksen väliin ja laita päälle lakat.

Päälle:
1½ prk Flora Vispiä
ananaskirsikoita
valkosuklaata