Kääretortun pohja:
 
4           munaa
1 1/4 dl sokeria
½ dl      gluteenitonta jauhoseosta
½ dl      perunajauhoja
½ dl      tummaa kaakaojauhetta
½ tl       leivinjauhetta
 
Vaahdota muna ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi, lisää taikinaan jauhoseos varovasti käännellen, esim. taikinakaapimella.
Paista 225, n. 7-10 min.
Kumoa paistettu pohja sokeroidulle leivinpaperille. Anna pohjan jäähtyä.
 
Täyte:
 
1 prk    rahkaa
2 dl      kermaa
½ dl     tomusokeria
6          pätkis-patukkaa
 
Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi, mutta älä voiksi saakka! Lisää joukkoon rahka ja rouhitut pätkikset, sekä tomusokeri. Levitä pohjan päälle ja kääri rullalle.
 
Halutessasi voit koristella kääretortun esim. sulatetulla suklaalla.