Pohja:
3          kananmunaa
1½ dl   sokeria
1 dl      vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
½ dl     perunajauhoja
2½ rkl  kaakaojauhetta
1 tl       leivinjauhetta
 
Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi, lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet varovasti joukkoon.
Paista 225 astetta, n. 5-7 minuuttia.
Kumoa valmis kääretortun pohja sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.

Täyte:
2 dl     kermaa
200 g  appelsiininmakuista tuorejuustoa
50 g   taloussuklaata rouhittuna
½ dl   sokeria
 
Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää joukkoon muut aineet. Levitä täyte kääretorttupohjan päälle ja rullaa kääretortuksi.

Kuorrutus:
2 dl   kermaa
2 rkl  sokeria
50 g  taloussuklaata
½ rkl pikakahvijauhetta
 
Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää muut aineet joukkoon. Levitä kääretortun päälle ja koristele haluamallasi tavalla. Tässä käytetty koristeluun tummasta suklaasta tehtyjä lehtisiä.