Kinuskikissan sivuilta löytyi hyvä raparperi-mansikkatäyte, jota täytyi kokeilla, yleisön pyynnöstä. Ohjeeseen olen tehnyt hieman muutoksia.

Pohjana epäonnistunut neljän munan gluteeniton kakkupohja. Siksi epäonnistunut, että tein neljän munan kakkupohjan liian suureen vuokaan ja pohja jäi matalaksi. Sen vuoksi kakussa on vain yksi täyteväli.
 
Kostutukseen:
Laimennettua omenamehua
 
Täyte:
300 g raparperia
1½ dl sokeria
1½ rkl perunajauhoja
Vajaa 1 rkl kylmää vettä
 
Pese ja pilko raparperit kattilaan, laita joukkoon sokeri ja tilkka vettä. Anna kiehahtaa sen aikaa, että raparperit pehmenevät. Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää raparperi-sokeriseokseen. Keitä 2-3 min. koko ajan hämmentäen. Anna jäähtyä.
 
½-1 l tuoreita mansikoita pilkottuna
 
1 prk kermaa
100 g valkosuklaata sulatettuna
 
Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sulatettu sulkaa joukkoon.
 
Levitä raparperikiisseli pohjalle. Lisää pilkotut mansikat päälle ja viimeisenä valkosuklaa-kerma.

Pursotukset ja Koristelu:
2 prk Flora Vispiä
Tummaa suklaata spritsaukseen
Tuoreita mansikoita