Tästä annoksesta tuli n. 35 pullaa

5 dl  maitoa
50 g hiivaa
3 tl   psylliumkuorijauhetta
1      muna
2 dl  sokeria 
1½ tl suolaa
200 g margariinia tai voita
11 dl  gluteenitonta jauhoseosta
 
Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon ja sekoita joukkoon psylliumkuorijauhe. Anna turvota n. 10 min.
Lisää muna, sokeri, suola, sulatettu margariini ja n. 6 dl jauhoista. Vatkaa yleiskoneella taikinaa muutama minuutti sitkon saamiseksi.
Lisää vielä loput jauhoista ja jatka vatkaamista muutama minuutti.

Täyte:
1 prk rahkaa
200 g voita
2 dl sokeria
½ - 3/4dl vaniljakreemijauhetta

Pehmitä voi sähkövatkaimella. Lisää joukkoon muut täyteainekset.

Kauli pullataikinasta kolmessa osassa levyjä, levitä täyte ja kääri rullalle. Leikkaa sopivan kokoisia pullia wienervuokiin.

Kohota ja paista 225 astetta, n. 8-10 min.