Tämä on mielestäni hyvä ohje kaurakekseille. Kokeilin toistakin ohjetta, johon tuli siirappia ja reiluhkosti sokeria. Siitä taikinasta tuli mielestäni enemmän karamelliset kaurakeksit. Nämä taas ovat enemmän rapeita, jonkin verran kaurallekin maistuvia "pikkuleipiä".
 
 
2 munaa
3 dl sokeria
100 g voita sulatettuna
6 dl kaurahiutaleita
2 rkl gluteenitonta jauhoseosta
2 tl leivinjauhetta
 
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sulata voi ja sekoita se kaurahiutaleiden, leivinjauheen ja gluteenittoman jauhon sekaan. Yhdistä muna-sokerivaahto ja kuiva-aine-voiseos puuhaarukalla.
Nostele peltille lusikalla nokareita (yhdelle peltille mahtuu yhdeksän keksiä).
 
Paista 200 astetta, sen aikaa, että kaurakeksien reunat saavat hieman väriä.
 
Koristele haluamallasi tavalla.
 
Jos haluat erityisen hyviä näistä, lisää esim. 100 g Fazerin sinistä suklaata taikinan joukkoon.