Vaikkakaan en laske vohveleita leivonnaisiksi ja sen vuoksi nämä eivät ansaitsisi paikkaa blogiini, mutta gluteenittomien vohveleiden ohje on ehkä sellainen, jota haeskellaan.

6½-7 dl  maitoa

2             munaa

½ tl        suolaa

2 rkl       sokeria

30 g       voisulaa

½ dl      maissijauhoja

½ dl      tummaa glut. jauhoseosta

2 dl      glut. jauhoseosta

½ dl     vaaleaa jyttejauhoa

Sekoita maito, munat, suola, sokeri ja sulatettu voi keskenään, lisää joukkoon jauhot. Anna turvota n. 15 min ennen vohveleiden paistamista. Huomioi, että taikina on ns. normaaliin taikinaan nähden paljon paksumpaa. Jos taikina on kuitenkin liian paksua paistettavaksi, lisää jonkin verran nestettä.

Tarjoile marjojen ja hillon sekä kermavaahdon kera.