sunnuntai, 2. tammikuu 2011
Jouluksi tein lihapasteijoita. Ohjeen otin tällä kertaa koristenurkan sivuilta rahkavoitaikinaan.
Taikinan ohje: (24 kpl)
250 g voita
1 prk rahkaa
vajaa 4 dl (250 g) vehnäjauhoja
Sekoita pehmeähkö voi ja kylmä rahka keskenään. LIsää nopeasti sekoittaen jauhot joukkoon.
Anna vetäytyä mielellään seuraavaan päivään jääkaapissa, itse annoin olla muutaman tunnin ulkona pakkasessa.
Täyte:
200 g jauhelihaa
maun mukaan Creme Bonjour Cuisine pippurisekoitusta
1 prk ranskankermaa
hieman maustamatonta tuorejuustoa
Kypsennä jauheliha pannulla, sekoita muut täyteaineet joukkoon. Maistele ja lisää tarvittaessa mausteita makusi mukaan.
Voiteluun:
Kananmuna
Paisto 225 astetta, noin 10-15 min.
-
Muita leivontablogeja
-
Blogi-arkisto
- 2013 (1)
- 2012 (23)
- 2011 (41)
-
2010 (95)
-
Joulukuu (13)
- Hello kitty - kakku
- Blogini hiljenee joulun viettoon
- Fudget ja riisisuklaat jouluksi
- Sulaneet lumiukot - pipareina
- Piparkakkutalo
- Kolmen suklaan kakku
- Päärynä-toscapiirakka
- Kahden suklaan muffinsit
- Gluteenittomat piparit
- Kinuski-puolukkakakut
- Jouluinen valkosuklaa-karpalokakku piparkakkupohjalla
- Piparkakkutalot
- Blogitauko on nyt ohitse!
- Marraskuu (9)
- Lokakuu (7)
- Syyskuu (6)
- Elokuu (7)
- Heinäkuu (3)
- Kesäkuu (10)
- Toukokuu (9)
- Huhtikuu (7)
- Maaliskuu (5)
- Helmikuu (8)
- Tammikuu (11)
-
Joulukuu (13)
-
2009 (74)
- Joulukuu (11)
-
Marraskuu (14)
- Kinkkupiirakka
- Mustikka-valkosuklaamuffinssit
- Salamakakku
- Koiramäen Elsa, Martta ja Kille
- Pikkujoulukakku
- Voileipäkakut
- Turkinpippuri-valkosuklaakakku, versio II
- Appelsiini-suklaakakku
- Paholaisenkakku
- Persikka-rahkapiiras
- Lusikkaleivät
- Puolukka-kinuskipiiras
- Puolukka-kinuskikakku
- Gluteeniton täytekakun pohja
- Lokakuu (10)
- Syyskuu (8)
- Elokuu (8)
- Heinäkuu (6)
- Kesäkuu (11)
- Toukokuu (6)
-
Henkilötiedot
Perheenäiti, joka leipoo omaksi iloksi ja harrastuksen vuoksi, kunhan töiltään ehtii.
Lähes kaikki leivonnaiset ovat gluteenittomia. Ehkä on hyvä lisätä, että kauraa käytän aika paljon leivonnaisissa, joten missään nimessä ei voida puhua luontaisesti gluteenittomista leivonnaisista.
Jätäthän käynnistäsi merkin vaikka vieraskirjaan. Niitä on ilo lukea.
Ethän kopioi kuviani ilman lupaa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.