Leipäjuuston, hillojen ja kinuskin yhdistelmää täytyi kokeilla, koska leipäjuusto lämmitettynä kera hillojen ja kinuskin on niin hyvää. Mielestäni tämä oli onnistunut kokeilu ja seuraavalla kerralla voisi kokeilla hillojen tilalle karpaloita.
 
 
Pohja:
24 cm:n kokoinen leipäjuustokiekko
 
Täyte:
3 dl kermaa
3 dl fariinisokeria
 
Keitä kermaa ja fariinisokeria pari minuuttia kattilassa ja jäähdytä jääkaappikylmäksi. Tee kinuski mielellään edellisenä päivänä jääkaappiin. Vatkaa jäähtynyt kinuski vaahdoksi.
 
1 prk Flora Vispiä
1 prk kermaviiliä
7 liivatelehteä
tilkka eli vajaa 2 rkl kiehuvaa vettä
n. ½ l hilloja eli lakkoja (tai maun mukaan)
 
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen n. 5 min. ajaksi. Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi, lisää joukkoon kermaviili. Yhdistä kinuskivaahdon kanssa. Sulata liotetut liivatelehdet kiehuvaan veteen ja vatkaa vaahdon joukkoon. Halutessasi voit sekoittaa hillat vaahtoon, itse laitoin hillat kahteen kerrokseen vaahdon joukkoon.
Anna hyytyä muutama tunti, mielellään seuraavaan päivään jääkaapissa.

Koristelu:
Flora Vispiä vaahdotettuna
Suklaakoristeet tummasta suklaasta