Tämä kakku jakoi makeudellaan mielipiteet kahtia. Sokerin määrää olisi ehkä voinut hieman lisätä, mutta syötyä kakku tuli ja rakenteeltaan oli sopivan kuohkea. 
Eli maista täytettä ja lisää sokeria oman makusi mukaan.



Pohja:
1 pkt Gluteenittomia kaurakeksejä (Semper)
50 g voita

Murskaa keksit ja sekoita sulatettu voi joukkoon. Voitele reunus öljyllä, jotta kakku ei tartu kiinni vuokan reunaan. Painele keksiseos irtopohjauokaan (halksisijaltaan 24 cm) ja laita jääkaappiin jähmettymään täytteen valmistamisen ajaksi.

Täyte:
2 prk Flora vispiä
1 prk kermaviiliä
1 prk ranskankermaa
1½ dl sokeria
3 rkl vanilliinisokeria
6 liivatelehteä
tilkaa kiehuvaa vettä

2 prk mangopilttiä

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa flora vispit vaahdoksi. Lisää joukkoon kermaviili, ranskankerma ja sokerit. Sulata liivatelehdet tilkkaan (n. 2 rkl) kiehuvaa vettä ja vatkaa vaahdon joukkoon.
Anna hyytyä seuraavaan päivään jääkaapissa.

Leitä mangopiltti kakun päälle ja koristele haluamallasi tavalla.