Pitaleivät saavuttivat suositumman aseman hampurilaissämpylöinä. Erityisesti pihvi on erittäin lihaisa ja hyvä kotitekoisten hampurilaisten väliin. Suosittelen kokeilemaan!

Pihvin ohje:

400 g naudan paistijauhelihaa
150 g pekonia
1-1½ punaista chiliä
1 pienehkö sipuli
 
Parhaimman pihvimassan saat siten, että laitat kaikki ainekset lihamyllyn lävitse. Itse pilkoin pekonin pieneksi silpuksi, samoin chilin ja sipulin. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja paista pannulla kypsäksi.
Tällä ohjeella pihvi ei ole kovinkaan tulinen, mutta jos et pidä ollenkaan tulisesta mausta, laita vain ½ chiliä.
 
Laita täytteeksi haluamasi ainekset. Näissä käytetty täytteenä:
tomaattia
lehtisalaattia
suolakurkkua
juustoa
ketsuppia
amerikan dressing-kastiketta
valkosipulikastiketta