Tämä kakku on suklaista ja hyvää syötävää. Todennäköisesti kuorrutteen kanssa vielä parempaa... Kuorrutukselle ei pakastaminen tee hyvää, joten siksi en kuorrutanut kakkua.
Ohje yhdelle kakulle:
200 g voita
3 dl sokeria
3 munaa
4½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 dl kermaa
4 tl vanilliinisokeria
½ pss marianne-crunchia
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon kananmunat. Viimeisenä keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kerma.
Paista 175 astetta, noin 1 tunti.
Kuorrutus:
100 g voita
1 dl tomusokeria
100 g tummaa suklaata sulatettuna
½ rkl tummaa kaakaojauhetta
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää sulatettu suklaa ja kaakaojauhe. Kuorruta jäähtynyt kakku ja koveta kuorrutus kylmässä. Säilytä kakku kylmässä.
Nautiskele!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.