Tämä kakku on suklaista ja hyvää syötävää. Todennäköisesti kuorrutteen kanssa vielä parempaa... Kuorrutukselle ei pakastaminen tee hyvää, joten siksi en kuorrutanut kakkua.

Ohje yhdelle kakulle:
200 g voita
3 dl sokeria
3 munaa
4½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
3 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 dl kermaa
4 tl vanilliinisokeria
½ pss marianne-crunchia

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon kananmunat. Viimeisenä keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kerma.

Paista 175 astetta, noin 1 tunti.

Kuorrutus:
100 g  voita
1 dl tomusokeria
100 g tummaa suklaata sulatettuna
½ rkl tummaa kaakaojauhetta

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää sulatettu suklaa ja kaakaojauhe. Kuorruta jäähtynyt kakku ja koveta kuorrutus kylmässä. Säilytä kakku kylmässä.

Nautiskele!