Tässä yksi helppo ja lähes aina onnistuva gluteenittoman täytekakun pohjan ohje. Hiljattain kymmenkunta täytekakun pohjaa tehneenä tuli useampaa kokeiltua ja tämä on mielestäni kuohkea ja hyvän makuinen.

Tässä kuuden munan, eli n. 18 hengen kakunpohja, joka tehty 24 cm:n vuokaan.

1½ lasia eli  6  munaa  (minulla käytössä Iittalan Kartio-lasit)
1½ lasia sokeria  
1 lasi gluteenitonta jauhoseosta
½ lasia perunajauhoja
1½ tl   leivinjauhetta

Vuokan voiteluun juoksevaa margariinia ja gluteenittomia korppujauhoja.

Paista 175 astetta n. 40-60 min. Laita noin puolen tunnin kohdalla kakkupohjan päälle leivinpaperi, jotta pinta ei palaisi. Älä aukaise aikaisemmin uunia, sillä muutoin kakku läsähtää.