JYP:n suomenmestaruuden kunniaksi piti järjestää JYP-juhlat. Juhlien järjestämisestä ja kutsuista vastasi JYP-kannattaja. Hän suunnitteli kakun koristelun, jonka yritin parhaani mukaan toteuttaa. Juhlissa tuli ehdottomasti tarjoilla myös JYP-keksejä, joista postaus tulee myöhemmin.
 
 
Pohja:
4 munaa
1 lasi sokeria (Iittalan Kartio-lasi 21 cl)
3/4 lasia gluteenittomia jauhoja
1/4 lasia perunajauhoja
½ tl leivinjauhetta
 
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet nopeasti joukkoon.
Kaada taikina voideltuun ja gluteenittomilla korppujauhoilla jauhotettuun vuokaan.
 
Paista 150 astetta, n. 1 h 15 min.
 
Kostutukseen:
3-4 dl Jaffaa
 
Täyte: (Kahteen väliin)
4 dl kermaa
1 prk mascarpone-tuorejuustoa
3 rkl vaniljasokeria
5 rkl tomusokeria
2 liivatelehteä
tilkka kiehuvaa vettä
tuoreita mansikoita (paljon)
 
Pilko mansikat pieniksi palasiksi.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon tuorejuusto ja sokerit. Liota liivatlehtiä 5 min kylmässä vedessä, jonka jälkeen sulata ne tilkkaan kiehuvaa vettä. Vatkaa vatkaimella vaahdon joukkoon.
 
Täytä kakku edellisenä iltana ja anna hyytyä jääkaapissa.
 
Koristelu:
1½ prk Flora Vispiä
Tummaa suklaata spritsaukseen
Mansikoita