Täytekakun täytettä testatessa tuli tehtyä tällainen kakku. Mielestäni mango ja hillat ovat hyvä yhdistelmä.

Pohja:
150 g gluteenittomia keksejä (digestive tai kolakeksejä)
50 g voita sulatettuna
 
Murskaa keksit ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painele 24 cm halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan keksi-voimuru ja laita hetkeksi jääkaappiin jähmettymään.
 
Täyte:
6 dl kermaa
1 prk kermaviiliä (2 dl)
2 prk mangopilttiä
1½ dl sokeria (tai maun mukaan)
8 liivatelehteä
2 rkl sitruunamehua
1-2 rkl vettä
½ l hilloja
 
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää kermaviili, mangopiltti ja sokeri joukkoon. Lisää vielä hillat joukkoon. Kiehauta vesi ja sitruunamehu ja sulata liotetut liivatelehdet tasaiseksi nesteeksi. Vatkaa sähkövatkaimella neste täytteen joukkoon. Kaada täyte keksipohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa mielellään seuraavaan päivään.
 
Koristeluun:
Flora Vispiä vaahdotettuna
Tummasta suklaasta tehtyjä koristeita