Pohja:
6 munaa
2 dl sokeria
1½ dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl perunajauhoja
1½ tl leivinjauhetta
 
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet.
Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun (käytin karkeita riisijauhoja) vuokaan.
Paista 175 astetta, n. 40 min, uunin alimmalla tasolla.
 
Tämä kakku on tehty suorakaidevuokaan. Kakku jäi sen verran matalaksi, että olen tehnyt vain yhden reiluhkon täytevälin.

Kostutukseen:
n. 3 dl spritea
 
Täyte: (ohje kinuskissalta)
4 dl kermaa
1 1/3 prk mascarpone-tuorejuustoa
3/4 dl tomusokeria
2½ isoa daim-patukka
n. ½ l vadelmia
 
Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää joukkoon sokeri ja mascarpone. Pilko daim-patukat ja sekoita täytteeseen. Voit myös halutessasi sekoittaa vadelmat täytteen joukkoon tai upottaa täytteen levittämisen jälkeen kakun väliin.
 
Anna kakun vetäytyä mielellään seuraavaan päivään jääkaapissa.

Koristeluun:
2½ prk Flora Vispiä vaahdotettuna
liljankukkia, jotka valmistettu sokerimassan ja marsipaanin sekoituksesta
Suklaaspritsaukset tummasta suklaasta