Ja hyytelökakkusarja jatkuu....

Tällä kertaa tällainen makuyhdistelmä. Mielestäni jouluinen.

Pohjana:
n. 10 kpl   Gluteenittomia piparkakkuja
50 g         voita sulatettuna
 
Mousse:

1 prk    flora vanillaa
½ prk   rahkaa
100 g   tuorejuustoa
2 rkl     tomusokeria
1 dl      mariannerouhetta
4         liivatetta
 
Vaahdota flora Vanilla vaahdoksi, lisää rahka, tuorejuusto, tomusokeri ja mariannerouhe. Liota liivatteet 5 min kylmässä vedessä ja sulata tilkkaan kiehuvaa vettä.
Sekoita sulatettu liivateseos ohuena nauhana vatkaimen kerta vaahtoon.
 
Anna hyytyä mielellään seuraavaan päivään jääkaapissa.
 
Koristelu:
Joko kokonaan karpalosta tehty marjaisa kiille tai reilusti kokonaisia karpaloita ja suklaakoristeita.