Pohja:

1½ lasia eli  6  munaa  (minulla käytössä Iittalan Kartio-lasit)
1½ lasia sokeria  
1 lasi gluteenitonta jauhoseosta
½ lasia perunajauhoja
1½ tl   leivinjauhetta

Vuokan voiteluun juoksevaa margariinia ja gluteenittomia korppujauhoja.

Paista 175 astetta n. 40-60 min. Laita noin puolen tunnin kohdalla kakkupohjan päälle leivinpaperi, jotta pinta ei palaisi. Älä aukaise aikaisemmin uunia, sillä muutoin kakku läsähtää.

Kostutukseen: Laimennettua omenamehua n. 2 dl edellisenä päivänä, kun teen kakun vetäytymään jääkaappiin ja kun koristelen, kostuttelen vielä tarvittaessa n. 1 dl:lla pohjaa ja päällistä.

Täyte:
2 prk kermaa
1 prk vaniljarahkaa
½ prk maustamatonta rahkaa
tomusokeria maun mukaan (olisinkohan laittanut 3-5 rkl)
vajaa litra hilloja eli lakkoja
 
Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää joukkoon rahkat ja sokeri. Levittele hillat kakkupohjan väliin ja päälle rahkaseos.
 
Pursotukset ja koristelu:
vajaa 2 prk Flora Vispiä
hilloja
 

EDIT: 6 munaa ei suinkaan ole ½ lasia, vaan 1½ lasia. Kananmunien määrä on edelleenkin 6 munaa.