Tämä kakku on tehty pikaisesti päiväkahville, kun pakasteesta löytyi vielä kääretortun pohja. Lisäksi kaapissa saattui olemaan jo pilalle meneviä mansikoita, joten pakkohan niistä oli kakku tehdä...

Pohjan ohjeen löydät täältä.

Kostutukseen käytin nyt Fantan metsämarjalimonadia, koska hyla-maitoa ei ollut talossa. Välissä on todella reilu kerros mansikoita ja tuoreita mustikoita, sekä itse keitetty kinuskikastike ja hieman Flora vispiä vaahdotettuna. Päällä mansikat ja pursotukset Flora vispillä.

Kinuskin ohje:

1 dl hyla-kermaa

1 dl fariinisokeria

Mittaa ainekset kattilaan, kiehuttele lähes koko ajan sekottaen n. 15 min. Anna kinuskin hetki jäähtyä ja jähmettyä ennen väliin laittoa. Jos haluat todella makean kakun, keitä kinuski kaksinkertaisena ja laita vaikka puolet päällä olevien marjojen päälle.