Pohja:
3 munan gluteeniton kakkupohja, tehty halkaisijaltaan 20 cm:n vuokaan.
 
Kostutukseen:
n. 2 dl spritea
 
Täyte: (kahteen väliin)
1½ prk kermaa
1 prk mascarpone-tuorejuustoa
1 dl kaupan kinuskikastiketta
3 liivatelehteä
tilkka kiehuvaa vettä
2 rkl tomusokeria
vajaa 0,5 l hilloja eli lakkoja
 
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää joukkoon tomusokeri, kinuskikastike, tuorejuusto ja hillat. Sulata lionneet liivatelehdet mahdollisimman pieneen määrään kiehuvaa vettä. Lisää liivateseos ohuena nauhana mousseen, koko ajan sähkövatkaimella vatkaten.
 
Seuraavalla kerralla teen kinuskivaahdon alusta asti itse, josko ajanpuutetta ei silloin olisi... Syötävä kakku tuli kaupan kastikkeellakin.
 
Kokoa kakku paistovuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti ennen koristelua.
 
Koristelu:
1 prk Flora vispiä
tummasta suklaasta tehdyt koristeet
hilloja