Jo kuukausi sitten tein kastejuhlaan kakun, toiveena oli pelkästään kermakakku mansikkatäytteellä.

Pohja tehty tällä ohjeella.

Täyte on mansikkainen:

2 prk  Flora vanillaa
1 prk  rahkaa
5   liivatelehteä
½ l   mansikkasurvosta
        tomusokeria maun mukaan (taisin lisätä n. 2 rkl)
 
Vatkaa vanilla mahdollisimman kovaksi vaahdoksi, lisää joukkoon rahka ja mansikkasurvos, sekä halutessasi sokeri. Liota liivatelehtiä 5 min kylmässä vedessä ja sulata sen jälkeen mahdollisimman pienellä määrällä kuumaa vettä (2 rkl tai jotain sinne päin).
 
Kostutus:
2-3 dl   laimennettua omenamehua
 
Pursotukset:
2 prk   Flora Vispiä
 
Pinnan kuviointi tehty vispilällä.