200 g voita
3 dl vehnäjauhoja
6 rkl kermaa
 
Nypi voi ja vehnäjauhot murusiksi, sekoita kerma joukkoon niin, että taikina tulee tasaiseksi.
 
Kauli taikinasta tasainen, n. 2 mm:n vahvuinen levy ja leikkaa esim. taikinapyörällä haluamasi kokoisia pikkuleipiä. (Taikina vetäytyy ja kohoaa uunissa, joten jos haluat lopputulokseksi esim. 3x3 cm:n kokoisia pikkuleipiä, leikkaa taikinapyörällä hieman suurempia neliöitä peltille.)
Ripottele pikkuleipien päälle Siro Hienosokeria ennen uuniin laittoa.
 
Paista 250 astetta, n. 4 min.
 
Täyte: (Tällä ohjeella tulee reilusti täytettä)
50 g pehmeää voita
2 dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
 
Vatkaa voi ja sokerit vaahdoksi. Täytä pikkuleivät. Täyttövaiheessa kannattaa olla hyvin varovainen, sillä pikkuleivät murenevat melkein käsiin. Eli hyvin hennoin ottein kannattaa täyttäminen tehdä huoneenlämpöisellä täytteellä. Älä siis laita täytettä jääkaappiin jähmettymään.