"Kioskin avajaisista" näyttää tulevan perinne näin kesän alkajaisiksi. Eli 4-vuotias poikamme pitää sukulaisille/ystäville leikkimökissä kioskia ja tänä vuonna siellä oli tarjolla mm. pikkupizzoja ja vadelmaleivoksia.
Tässä pikkupizzojen ohje (n. 18 kpl)
4 dl vettä
50 g hiivaa
1 tl suolaa
4 rkl öljyä
3 dl tumma gluteenitonta jauhoseosta
3 dl gluteenitonta jauhoseosta
Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää suola ja öljy, viimeisenä jauhot. Jaa taikina lusikalla pelteille pieniksi palleroiksi ja painele ne veteen kastetuin käsin pizzan muotoon.
Tässä valmis taikina, joka on rakenteeltaan hieman erilainen kuin vehnäjauhoihin tehty hiivataikina.
Täyte 1:
Naudan paistijauhelihaa ruskistettuna ja suolalla sekä maustepippurilla maustettuna
Ananasta
Sipulia
Juustoraastetta
Täyte 2:
Kinkku
Tonnikala
Pepperoni-makkara
Juustoraaste
Täyte 3:
Kanan fileesuikaleita paistettuna
Aurajuustoa
Ananasta
Sipulia
Juustoraastetta
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.