Tässä hyvä gluteenittomien juustosarvien ohje. Aikaa sarvien tekemiseen menee hieman pidempään kaulittavan voin vuoksi.
 
 
Ohjeesta tulee 16 kpl.
 
2 dl maitoa
25 g hiivaa
1 tl psylliumkuorijauhetta
1 tl suolaa
 1 muna
5 dl gluteenitonta jauhoseosta
200 g voita
 
Täytteeksi mustapekka-juustoa
 
Pinta voideltu kananmunalla ja ripoteltu juustoraastetta päälle.
 
Liota hiiva kädenlämpöiseen maitoon, sekoita psylliumkuorijauhe joukkoon ja anna turvota 10 min. Lisää suola, muna ja jauhoseos. Laita taikina jääkaappiin n. 20 min.
Kauli taikinasta suorakaiteenmuotoinen levy, leikkaa juustohöylällä ohuita voiviipaleita ja asettele levyn toiselle reunalle. Taita ilman voita oleva puoli toisen päälle ja kauli. Taita taikinalevy kolmeen osaan päällekäin. Laita taas jääkaappiin jähmettymään n. 20-30 min. Kauli muutama kerta (2-3) ja taittele aina jääkaappiin välillä jäähtymään.
Kun voi on tasaisesti taikinassa, jaa taikina kahteen osaan ja kauli ympyrän muotoinen levy. Leikkaa siitä kahdeksan kolmion muotoista palaa ja täytä haluamallasi tavalla.
 
Anna sarvien kohota hyvin lämpimässä paikassa.
 
Paista 250 astetta, kunnes sarvet ovat sopivan ruskeita (n. 10-15 min).