Hyytelökakku tehty pieneen irtopohjavuokaan, halkaisijaltaan 18 cm.

Pohja:

125 g gluteenittomia keksejä (kolakeksit)
35 g sulatettua voita
 
Täyte:
 
1 prk    kermaa
½ prk   mascarpone-tuorejuustoa
1         valkuainen vaahdotettuna
½ -1 dl makeutusjauhetta (maista valmista täytettä ja lisää tarvittaessa makeutusjauhetta)
n.  ½ l   vadelmia
3          liivatelehteä
tilkka kiehuvaa vettä liivatteiden sulatukseen.
 
Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää joukkoon mascarpone-juusto. Lisää joukkoon makeutusjauhe ja vadelmat. Vatkaa valkuainen vaahdoksi. Sekoittele valkuaisvaahto varoen kerma-tuorejuustoseokseen. Liota liivatteita 5 min kylmässä vedessä ja sulata tilkalla kiehuvaa vettä. Vatkaa sähkövatkaimella sulatetut liivatteet vaahdon joukkoon.
 
Koristelu:
Tummalla suklaalla ja kermavaahdolla.