Kakku tehty halkaisijaltaan 18 cm:n vuokaan. Halkaisijaltaan 24 cm:n vuokaan tekisin kakun kaksinkertaisena.
HUOM! Tarkista tuorejuustosta, ettei se sisällä liivatetta! (Esim. creme bonjourin maustamaton tuorejuusto sisältää liivatetta.)
Pohja:
n. 75 g gluteenittomia kolakeksejä tai digestivekeksejä
20 g voita
Murskaa keksit ja sulata voi. Sekoita keskenään ja painele irtopohjavuokaan. Laita jääkaappiin kovettumaan täytteen valmistamisen ajaksi.
Täyte:
1 prk Flora vispiä
100 g tuorejuustoa (Philadelfia)
150 g tummaa suklaata
2-3 rkl tomusokeria (tai maun mukaan)
Anna levätä ja hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele halutessasi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.