Blogissani on ollut pitkään hiljaista. Leipomista en ole juurikaan harrastanut, muutamia hyväksi havaittuja piirakoita on tullut tehtyä, joihin ohjeet löytyvät jo blogista.
Syksyä on tullut säilöttyä pakasteeseen ja jääkaappiin hillojen ja kurkkusalaatin muodossa, mutten ole saanut aikaiseksi kuvata niitä blogiani varten.
 
Luulen, että syksyn mittaan pävitystahti hieman paranee.
 
Kiitos kaikille blogissani vierailleille. On mukava katsoa, että kiinnostusta löytyy, vaikka päivitystahti on olematon.
 
Syksyllä täytyy aina tehdä omenapaistosta, tällä kertaa tein paistoksen tavallaan väärin päin. Rasvaa ja sokeria tästä piirakasta ei puutu...
 
 
200 g voita
3 dl sokeria
3 dl kaurahiutaleita
3 dl gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
 
Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon kuivat aineet. Painele pyöreään vuokaan (halkaisija 30 cm).
 
Sivele taikinan päälle halutessasi omenahilloa ja kotimaisia omenoita lohkoina.
Myös marjat, erityisesti mustikat käyvät tähän piirakkaan loistavasti.
 
Paista 200 astetta, n. 20-30 min. (Piirakka saa jäädä keskeltä hieman höllyväksi.)