Ohje on peltilliseen, mielestäni tämä piirakka on rakenteeltaan parempi vehnäjauhoihin tehtynä, maussa ei ole eroja:

4 lasia   gluteenitonta jauhoseosta (tai vehnäjauhoja)
2 lasia    sokeria
2 tl         leivinjauhetta
2 tl         soodaa
2 rkl       vanilliinisokeria
250 g     sulatettua voita tai margariinia
 
Sekoita kaikki aineet keskenään ja jaa taikina kahteen osaan niin, että n. 1/3 osa on erillään lopusta muruseoksesta.
 
Lisää 2/3 taikinaan:
1  muna 
1  lasi piimää
 
Kaada taikina pellille ja viipaloi 1 iso purkki persikoita taikinan päälle.
 
Täyte:
 
2 prk     rahkaa
1 lasi    sokeria
2          munaa
2 tl       vanilliinisokeria
yhden sitruunan puristettu mehu
 
Sekoita kaikki täyteainekset keskenään ja levitä rahkatäyte persikanpalasten päälle. Lisää viimeisenä 1/3 muruseosta, jonka otit alussa erilleen.
 
Paisto 200 astetta, n. 40 min uunin alatasolla.