Pohjana gluteeniton kahden munan kakkupohja. Välissä Dubbel-nougatmousse ja vadelmia. Päällä vadelmat hyytelösokerin alla ja pursotukset Flora-vispillä
maanantai, 25. toukokuu 2009
maanantai, 25. toukokuu 2009
Pohjana gluteeniton kahden munan kakkupohja. Välissä Dubbel-nougatmousse ja vadelmia. Päällä vadelmat hyytelösokerin alla ja pursotukset Flora-vispillä
Perheenäiti, joka leipoo omaksi iloksi ja harrastuksen vuoksi, kunhan töiltään ehtii.
Lähes kaikki leivonnaiset ovat gluteenittomia. Ehkä on hyvä lisätä, että kauraa käytän aika paljon leivonnaisissa, joten missään nimessä ei voida puhua luontaisesti gluteenittomista leivonnaisista.
Jätäthän käynnistäsi merkin vaikka vieraskirjaan. Niitä on ilo lukea.
Ethän kopioi kuviani ilman lupaa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.