Äitienpäivänä söimme täytekakun sijaan hyytelökakkua. Kakku on tehty 24 cm:n halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan.
torstai, 27. toukokuu 2010
Äitienpäivänä söimme täytekakun sijaan hyytelökakkua. Kakku on tehty 24 cm:n halkaisijaltaan olevaan irtopohjavuokaan.
Perheenäiti, joka leipoo omaksi iloksi ja harrastuksen vuoksi, kunhan töiltään ehtii.
Lähes kaikki leivonnaiset ovat gluteenittomia. Ehkä on hyvä lisätä, että kauraa käytän aika paljon leivonnaisissa, joten missään nimessä ei voida puhua luontaisesti gluteenittomista leivonnaisista.
Jätäthän käynnistäsi merkin vaikka vieraskirjaan. Niitä on ilo lukea.
Ethän kopioi kuviani ilman lupaa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.