Pohja:
4 munaa
1½ dl sokeria
½ dl gluteenitonta jauhoseosta
1 dl perunajauhoja
½ tl leivinjauhetta
 
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää vaahdon joukkoon varovaisesti sekoittaen.
Paista 200 astetta 8-10 min.
Kumoa kääretorttulevy sokeroidulle leivinpaperille ja anna jäähtyä.
 
Täyte:
1 muna
1 dl sokeria
1 dl vettä
1 rkl perunajauhoja
1 tl vaniljasokeria
100 g voita
Vadelmahilloa/lakkahilloa halutessasi
 
Vatkaa kattilassa munan rakenne rikki, lisää sokeri ja vesi. Anna kiisselin kiehahtaa, mausta vaniljalla. Jäähdytä hetken aikaa ja lisää puuhaarukalla sekoittaen vaahdotettu voi nokareina kiisselin joukkoon. Jäähdytä kiisseliä vielä ennen kääretortun väliin laittoa, jotta se ei pursuilisi niin herkästi ulos kääretorttua rullatessa.
 
Näitä lapseni koristelemia leivoksia tarjoittiin jo perinteeksi muodostuneissa, joka vuotisissa kioskin avajaisissa. Pursotukset leivoksissa Flora Vispiä.